باید چه دادخواستی و علیه چه کسی بدم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۶۳۴ #42752156

سلام و عرض ادب.
در تصادفی که زیان دیده هستم,مبلغ تعیین شده خسارت ازطرف بیمه (۷تومان)است که کمتر از میزان خسارت وارده است(خسارت وارده حدود ۱۳تومان)
درخواست تامین دلیل (از راننده مقصر) دادم ونظریه کارشناس هم گرفتم که(۱۲ونیم) کارشناس تایید کرد+۱۰۰هزار برای خواب!
حال:باتوجه به اینکه سقف تعهد بیمه نامه تامبلغ ۱۲تومان بوده.ولی باارائه نظریه کارشناس,بازهم شرکت بیمه قبول نکرد و الان میگه باید داغی بیاری تابدیم(داغی هایی که در تصادف ازبین رفته)
راهنمایی بفرمایید:
۱.حالا چه دادخواستی؟
۲. علیه چه کسی(راننده یا شرکت بیمه) باید طرح کنم؟
۳. و به کجا( شورا یا دادگاه ) باید ارائه بدم؟؟
باتشکر ازسایت خوبتون🙏🙏🙏

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید علیه بیمه طرح شکایت کرد

با سلام و درود . شما میتوانید علیه بیمه شکایت نمایید ولی بهتر است از طرق واحد های بازرسی پیگیری کنید .

بادرودوسلام دادخواست مطالبه ضرروزیان علیه بیمه تقدیم و تنظیم نمایید.

موضوع را از بازرسی شرکت بیمه پیگیری کنید و در صورت عدم کسب نتیجه میتوانید علیه شرکت بیمه دادخواست بدهید.

با سلام
دادخواست مطالبه خسارت علیه شرکت بیمه و مسبب حادثه که در صلاحیت شورای حل اختلاف می باشد مطرح فرمایید .

داغی باید تحویل شرکت بیمه شود می توانید با مراجعه به دفاتر خدمات علیه شرکت بیمه طرح دعوا نمایید

با احترام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه ضرر و زیان علیه شرکت بیمه مطرح نمایید