آیا امکان دارد یک زمان حکم دادگاه بر خلاف خواسته زوج چیز دیگری صادر گردد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۴۲ #42746693

در طلاق توافقی ، با توجه به اینکه وکلای طرفین حق اعتراض یا تجدید نظر خواهی را از خود اسقاط می کنند ، با فرض اسقاط حق اعتراض و تجدید نظر خواهی ،‌ پس از صدور رای ، اگر زوج یک زمان صیغه طلاق را جاری نکند در نهایت زوجه می تواند همچنان خودش به تنهایی صیغه طلاق را جاری کند ؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که طلاق توافقی باشد با حضور طرفین صیغه طلاق جاری می شود

با درود. چون از ابتدا با توافق طرفین شروع شده ؛تا انتهای توافق هم باید هردو طرف توافق ؛بر خواسته خویش پایبند باشند والا اعتبار نخواهد داشت

سلام
خیر این امر امکان پذیر نیست . مگر در صورت وکالت در طلاق. در صورت امتناع زوج دادگاه حکم به جاری شدن صیغه طلاق خواهد نمود .

سلام بله می تواند اقدام نماید

درود
خیر مگر زوجه وکالت در طلاق داشته باشند

سلام، اگه وکالت در طلاق داشته باشه میتونه...

سلام و درود خیر. مگر حق طلاق داشته باشید