وصول لایحه در پرونده حقوقی چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴,۶۵۳ #42740533

با سلام به کارشناسان محترم کانون وکلا
در سامانه ثتا من نوشته شده است که نامه وارده از طرف «شخص پرونده» با موضوع «وصول لایحه» در تاریخ ..............................واصل و به شماره............................. ثبت گردید به چه منظوری می باشد باتشکر راهنمایی شما وهمکاران گرامی .

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی طرف دعوی لایحه دفاعیه نوشته و تحویل شعبه مربوطه شده

طرف مقابل مطالب مکتوبی را به دادگاه ارایه نموده و به پرونده ضمیمه شد.

با سلام
طرفتون احتمالا لایحه ای داده اند که میتونه هر چیزی باشه باید به شعبه مراجعه کنید

لایحه میتواند درخواست کپی از پرونده باشد ویا حتی تحویل لایحه دفاعی و هر نوع مطلبی که از سوی طرفین پرونده به دادگاه ارائه شود در قالب لایحه ثبت میگردد