در صورت اینکه خود به خود تخریب شود سبب آسیب به ملک میگردد، اکنون تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۸ #42738308

با سلام و احترام
دیوار حیاط ملک اینجانب به دلیل فرسوده شدن، تا حدودی از سمت کوچه از طریق دیوار چینی تقویت کردیم. البته با تراشیدن دیوار. اما این تقویت دیوار از سمت شهرداری با ممانعت رو به رو شده.
اکنون کار نیمه تمام رها شده توجه شود که این دیوار فرسوده، در صورت اینکه خود به خود تخریب شود سبب آسیب به ملک همسایه مجاور و ملک اینجانب و شاید آسیب جسمانی شود.
اکنون تکلیف چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله هرچه سریع تر اقدام نمایید در غیراین صورت مسوول جبران خسارت خواهیدبود.

سلام.طبیعیست که انجام چنین تغیراتی باید با اطلاع شهرداری مربوطه صورت پذیرد. قطعا برای برطرف شدن مشکل خود میبایست درخواست خود را بصورت مکتوب به شهرداری مربوطه ارایه نمایید و مجوزات لازم را اخذ نمایید. بهتر است از ملاقات حضوری با شهردار برای رفع مشکل خود بهره ببرید.

بله شما مسوول جبران خسارت هستید باید درخواست نوسازی به شهرداری بدهید