مقصر ابتدا مبلغی باید به بیمه پرداخت کند در غیر اینصورت پول دیه هم برای من واریز نخواهد شد، چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۲۹ #42737976

سلام.
من به طوره خیلی خلاصه مشکلمو خدمتتون عرض میکنم که وقته شما رو زیاد نگیرم.
حدوده یکسال پیش من با خودرویی تصادف کردم و بینی من شکست، بعد از مدتی نامه بازیهای اداری قرار شد بعد از یکسال بیمه مبلغی رو پرداخت کنه ولی در صورتی که طرفه مقصر ابتدا مبلغی نزدیک ۸۰۰ ۹۰۰ تومان باید به بیمه پرداخت کند در غیره اینصورت پوله دیه هم برای من واریز نخواهد شد، طرفه مقصر هم زیره باره پرداخت این مبلغ نمیره، لطفا منو راهنمایی کنید و راهکاری اگر هست ممنون میشم در اختیارم بگذارید.

مشاوره حقوقی بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شخصا پرداخت کنید بعدا از ایشان مطالبه نمایید

بهترین راه حل مراجعه به سامانه شکایت بیمه مرکزی می باشد زیرا کسر دو و نیم درصد کل خسارت مربوط به تخلفات حادثه سازه که از راننده دریافت می گردد و ارتباطی به زیاندیده ندارد و شرکت بیمه باید بدون بهانه خسارت را پرداخت نماید و بعدا برای دریافت مبلغ جریمه به راننده مقصر مراجعه کند.

سلام دوست عزیز شما طرح دادخواست حقوقی در شورای حل اختلاف به ایشان رجوع نموده و مبلغ را مطالبه کنید

با سلام، شما میتوانید خودتان پرداخت نموده و با طرح دادخواست حقوقی در شورای حل اختلاف به ایشان رجوع نموده و مبلغ را مطالبه نمایید...