منظور از عبارت هماهنگی در قرارداد چی میتونه باشه و چه برداشتی میشه کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۷۷ #42710889

سلام
در قرارداد مشارکت در ساختی که من مالک بودم،مشاور املاک عبارتی نوشت که میخوام معنی اون رو بدونم؟عبارت:
""سازنده تا پایان مرحله سفت کاری حق فروش سهم الشرکه خود را ندارد و پس از آن با هماهنگی مالک بلامانع است""

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود یعنی سازنده بعد از مرحله سفت کاری با توافق مالک، می تواند سهم خود را بفروشد و برای فروش باید اذن مالک وجود داشته باشد

سلام یعنی برای فروش باید اذن مالک وجود داشته باشد

فروش واحدهای سازنده منوط به جلب رضایت مالک عرصه می باشد.

بادرودوسلام این متن شفاف می باشد.

با درود سازنده تا بعد از سفت کاری بدون مجوز مالک اجازه فروش سهم خود را ندارد

با سلام
این متن بسیار واضح است

درود
شما حق فروش سهم‌خود را تا زمان سفت کاری ندارید و بعد از آن با اطلاع به مالک می توانید سهم خود را بفروشید به غیر