از ایشون شکایت کنم به نتیجه ای میرسه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۳ #42709116

سلام، به حساب شخصی مبلغ ۳۰ هزار تومان واریز کردم به عنوان پول پست پلی این آقا دستگاه رو به من ارسال نمیکنه و میگه من ایشون رو غول زدم که قیمت‌ها اومده پایین و سر قیمت پایین که توافق کردیم درست نیست و من دروغ گفتم( تا حدودی)

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر ایشان مدعی غبن هستند و خیار غبن ساقط نشده می توانند فسخ کنند شما بهتر است دادخواست مطالبه وجه در دفاتر خدمات قضایی به طرفیت آن شخص ثبت کنید.

سللام
میتوانید دادخواست الزام به انجام تعهدات تنظیم و توسط دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.

سلام چنانچه بتوانید توافق و وقوع معامله رو ثابت کنید میتوانید علیه ایشان مدعی شوید

سلام
اگر جهت خرید دستگاه قراردادی دارید می توانید بر اساس آن و یا شهود دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید و اگر مدارکی ندارید بر اساس ندارد واریزی مبلغ دادخواست مطالبه وجه نمایید. موفق باشید

سلام مبلغ پرداختی پایینه و از هزینه دادرسی و طرح دعوا کمتره .ولی باز میتونید اقامه دعوا نماید

سلام دوست گرامی.سوال واضح نیست . ولی در کل چنانچه شماتوافق کرده باشید و شما تعهد خود را انجام داده اید و طرف مقابل آنرا انجام نداده است این حق برای شما ایجاد شده که دادخواست الزام به انجام تعهد را مطرح کنید ولی با این مبلغ که پرداخت کرده‌اید هزینه های بعدی دادخواست شما بیشتر میشود و برای شما هزینه‌های بیشتری دارد.به نظر من دوستانه موضوع را حل کنید.موفق باشید

درود بر شما..
دوست عزیز هر چند شما محق بوده و به استناد فیش واریزی می توانید بطرفیت ایشان دادخواست الزام به ایفای تعهد و یا استرداد وجه، جهت رسـیدگی در شـورای حل اختلاف محل مطـرح نمایید، ولی هزینه دادرسی طرح دادخواست مذکور، بسیار بیشتر از مبلغ خواسـته ۳۰هزار تومان شما خواهد بود..
در هر حال باز تصـمیم بر عهده خود جنابعالی می باشـد..