آیا میدونه برای ملک ‌ما که یک غریبه ایم و اصلا ربطی به دعوای این دو نداشتیم مشکل ساز بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۱ #42700847

با سلام و ‌خسته نباشید.
معامله ملکی انجام دادیم کل مبالغ و مقداری وام به فروشنده پرداخت کردیم سند زدیم سند هم اومد یک ماه بعد فهمیدیم دادگستری برای کارشناسی شرط تنصیف همسر صاحب ملک قبلی اومده ظاهرا همسرشو طلاق داده بوده حقوقشم داده ولی پرونده تنصیفش باز بوده و از قاضی قبلی ( با توجه به دادگاه تجدید نظر ) رفع بازداشتم کرده بوده که در زمان سند استعلام گرفتیم بازداشت نبود ( با توجه به بی اطلاعی ما در همه موارد و معامله صحیح ) حالا به نظر شما آیا میدونه برای ملک ‌ما که یک غریبه ایم و اصلا ربطی به دعوای این دو نداشتیم مشکل ساز بشه؟؟!!با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعمال قاعده تنصیف بر مبنای قیمت اموال بوده و شامل عین اموال نمی شود . بدیهی است که در صورت محکومیت زوج به تنصیف ، مکلف به پرداخت معادل قیمتی اموال شده و ارتباطی با عین مال که ملک موضوع سئوال می باشد ندارد .

سلام
اصلا ربطی به دعوای این دو نداشتیم مشکل ساز بشه؟خیر
در قانون جدید نیز به صراحت از این شرط صحبت نشده است اما ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۲ دادگاه را مکلف به تعیین تکلیف حقوق مالی زوجه با توجه به شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج در زمان طلاق کرده و ثبت طلاق موکول به پرداخت حقوق مالی زوجه شده است.
تنصیف یکی از شروط مندرج در عقدنامه های رسمی ازدواج است و مربوط به انتقال بخشی از اموال و دارایی زوج به زوجه در آینده و در صورت وقوع طلاق و تحت شرایطی خاص گفته می شود.
دارایی های ایام زناشویی، ملاک است. برای اعمال شرط تنصیف، دارایی که زوج در ایام زناشویی به دست آورده است محاسبه می شود، تنصیف، شامل اموالی که قبل از زناشویی داشته حتی اگر آن اموال نمائاتی داشته باشد و همچنین اموالی که از طریق ارث به زوج منتقل می شود هرچند در ایام زناشویی به ایشان ارث رسیده باشد و همین طور هدایا و جوایزی که به زوج به اشکال مختلف تعلق می گیرد مانند جوایز بانکی و مواردی از این دست نمی شود