در صورتیکه کلاهبرداری در خصوص بازگشت به کار صورت گرفته باشد چه اقدامی میتوان انجام داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۲ #42699

شخصی کارمند مرکز بهداشت بوده واخراج شده وتوسط فردی که کارمندمرکز بوده اغفال وقول داده که با پرداخت پول می تواند نامبرده را به سر کار برگرداند وفرد اخراجی طی دو فقره چک به مبلغ 9میلیون تومان به فرد مورد نظر پس از گذشت یک سال هیچ اقدامی نکرده واقدام به معامله با مبالغ مورد نظر نموده ...حال به چه نحوی شکایت را تنضیم کنیم که بتواند حق وحقوق از دست رفته خود را باز ستاند.. باتشکر از راهنمای شما

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید شکایت کیفری کلاهبرداری علیه ایشان تنظیم نموده و با استناد به آن نیز وجوه خود را مسترد کنید.

موید باشید