آیا میتوانم به قرار منع تعقیب، اعتراض بزنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴,۷۸۹ #42688905

با سلام خدمت تمامی وکلا
برای من قرار منع تعقیب صادر شده که به من ابلاغ شد که تاریخ قرار برای شش ماه پیش بوده است که متن قرار عبارت بود از جواب استعلام گرفته شده از سازمان بابت ضمانت یک وام و تناقض بین بیان شاکی از مبلغ و زمان چک و همچنین با تعارض سخنان شاهدین این قرار صادر شده، که دادستان ایراد گرفته بود و رفت کارشناسی خط که هم اولی و هم هیات سه نفره به من رای دادن.
حالا میخواستم بدانم که اعتراض بزنم به منع پیگرد قبول میکنن؟
مدت زمان تعیین شده که ۱۰ روزه ۱۰ روز از تاریخ سامانه ثنا است یا ده روز کاری؟
از من به عنوان جعل و کلاهبرداری شکایت کرده بود که باعث بی آبرویی در محل زندگی، اقوام و محل کارم شده است.
به چه جرمی میتوان از او شکایت کنم و نتیجه بگیرم؟
با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی جعل
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بصورت مستقل شکایت مبنی بر افترا و اعاده حیثیت مطرح نمایید

سلام و ارادت
اعتراض ظرف مهلت مقرر از ابلاغ در سامانه و توسط شاکی است ، شما می‌توانید بابت تهمت و افترا از ایشان شکایت کنید

ب جرم افترا با اثبات سونیت میتوانید شکایت و اعاده حیثیت کنید (مستحضر باشید که هر ادعا و شکایتی مشمول افترا نیست و باید سونیت محرز باشد)بعنوان متهم نمی‌توانید به قرار صادره اعتراض کنید لیکن مهلت اعتراض از جانب شاکی ۱۰ روز ازتاریخ ابلاغ سامانه ثنا میباشد

اعتراض خارج از مهلت قانونی ۱۰روز ، قابل استماع نیست

اعتراض از جانب شما مسموع نیست .
میتوانید اعاده حیثیت نمایید .

مهلت اعتراض ده روز ازتاریخ ابلاغ سامانه ثنا است

سلام مهلت اعتراض به قرار منقضی شده است . ضمن این که چون ظاهرا شما متهم بوده اید حق اعتراض به قرار منع تعقیب ندارید . اگر به لحاط فقدان دلیل قرار منع تعقیب صادر شده ، می توانید با اثبات سوء نیت به اتهام افترا از شاکی شکایت کنید .