میتوانم بعنوان کلاهبرداری شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #42681436

دو سال پیش دوستم به بهانه سرمایه گذاری در یه کاری مبلغ ۲۰۰ میلیون ازم گرفت و همون مبلغ چک یه ساله بهم داد که سودش رو جدا حساب کنه ولی ما قراردادی نداریم. الان دو ساله گذشته نه اصل پول بهم داده نه سود. چکش هم پاس نمیکنه. میگه اگه چکم رو برگشت کردی فاکتور میارم که ضرر کردم
ایا دادگاه هر کس گفت ضرر کردم قبول میکنه که پول طرف رو نده.
یعنی کارشناش میتونه تشخیص بده؟؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ایشان ابتدا باید قرارداد مشارکت را اثبات کنند صرف ادعای ضرر تاثیری ندارد تصور کلهبرداری هم دشوار است.

با سلام.
شما نسبت به چک اقدام کنید.
البته به نظر می‌رسد برای مشاوره دقیق، توضیحات کامل تری باید ارائه دهید.

با توجه به عدم وجود قرار داد بین شما .
اصولا میتوانید رو چک اقدام کنید .

ذکر نکردید فاکتورها در چه موردی صادر شده ؟