آیا مابقی که حدود ۱۰۰۰ متر است قابل باز پس گیری است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۰ #42668247

سوال اول: سالها پیش زمین مشاعی پدرم فروختند به یک سازمان، که در قولنامه آمده ۵۳ سهم مشاع از ۲۴۰ سهم که هر سهم ۱۸۴ متر، که بعد معلوم میشه هر سهم ۲۰۴ متر بوده! متراژ هر
سهم (۱۸۴متر) در قولنامه آمده ولی در رونوشت سند که از اداره اسناد دریافت کردیم چیزی نیامده فقط نوشته ۵۳ سهم از ۲۴۰ سهم معادل یک دانگ و سیزده سیر از شش دانگ! که البته برادرم میگن در سند محضری هم متراژ هر سهم(۱۸۴متر) ثبت شده.
سوال دو: پدرم ملکی به متراژ ۷۰۰۰ متر به پسرعمویشان میفروشد که معلوم میشه ۱۳هزار متر بوده و پسرعموی ایشان با آگاهی به این موضوع وارد معامله شده بوده! و در قولنامه و اسناد پدرم ذکر کردند که فقط برای استفاده زراعی و کشاورزی!اما حالا در حال تفکیک هستند و به نظر قصد ساخت دارند! حالا آیا ما ورثه پدرم میتونیم بریم ادعا کنیم که اینجا به شرط زراعی کشاورزی فروخته شده و برای ساخت باید با ما مصالحه کنید؛ که بلکه بتوانیم همه یا حداقل بخشی از حق خود را زنده کنیم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جهت پاسخگویی می بایست مدارک و مستندات شما بررسی شود

سلام.با توجه به گذشت زمان فسخ ممکن نمی باشد ناچار باید دادخواست مطالبه متراژ اضافه قابل طرح می باشد بدوا انحصار وراثت نمایید....

سلام ستگی به محتویات سند ثبتی دارد.

باسلام میتوانید دادخواست مطالبه متراژ اضافی دهید

با توجه به گذشت زمان فسخ ممکن نمی باشد ناچار باید دادخواست مطالبه متراژ اضافه قابل طرح می باشد بدوا انحصار وراثت نمایید

سئوال ۱- بستگی به محتویات سند ثبتی دارد .
سئوال ۲- تغییر کاربری نمیتواند موجب فسخ معامله شود ولی در صورت ثبت متراژ در بیع نامه امکان استرداد الباقی مازاد وجود دارد .

در مورد سوال دوم امکان پس گرفتن مازاد بر ۷ هزار متر وجود داره و بهتر پیگیر این قضیه باشید نه بحث ساخت سازه یا کشاورزی بودن زمین