لطفا راهنمایی کنید جواب این اتهامی که امور حقوقی بمن وارد کرده و دلیل کمیته انضباطی را چگونه بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۶ #42657893

امور حقوقی گفته بدلیل " ورود پدر توسط دانشجو به دانشگاه (بدون مجوز) و تحریک پدر و هدایت پدر به سمت اتاق معاون آموزشی پدر مصادیق بند ۳ب کمیته انضباطی است و این خانم باید"
بمن بگید این بند را از نظر حقوقی چجور جواب بدم؟
من تحت فشارهای دانشگاه بینایی چشمم را از دست دادم و پزشک گفت بدلیل استرس و فشار روحی و اضطراب عصب بیناییش آسیب دیده و در بیمارستان بستری شدم بخاطر همین پدرم که کامل در جریان کارهای من و مشکلات دانشگاه و کارم همیشه هست و بخاطر شک این ناراحتی و از دست دادن بیناییم و بستری شدن در بیمارستان عصبانی و بدون اینکه کلمه ای حرف بمن بزنه رفته دانشگاه با معاون آموزشیمون بحث کلامی کرده و مقصر اصلی بلایی که سر من آوردند دونستش. من در جریان نبودم و از طریق بچه های دانشگاه مطلع شدم. آن استاد علارغم شکایت در دادسرا به حراست نامه زده و امور حقوقی به دلیل فوق منو به کمیته انضباطی فراخوانده. من کلا اون هفته بیمارستان بستری بودم تحت معالجات.
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما مرتکب جرم نشده اید و جای نگرانی نیست

سلام
شما مرتکب جرمی نشدید و تصمیم کمیته انتظامی قابلیت پیگیری از مجاری قانونی را دارد

با سلام
تخلفی متوجه شما نیست
بهتر بود نوع دانشگاه که دولتی است یا خصوصی را قید میکردید. در هر صورت تصمیم آنها قابل پیگیری است

اگر کمیته برای شما تخلفی ثبت نماید کارشان غیر قانونی است و قابل شکایت و پیگیری میباشد

شما که مرتکب جرمی نشده اید بنظرم دادسرا خود براساس واقعیت که شما بایستی مدارک بستری ارائه تا منع تعقیب بخورید ومحکومیتی ندارید