چگونه میتوانم اثبات کنم که پرداخت کرده ام؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۰ #42640705

سلام من در دوران عقد مبالغی رو به صورت نقدی به عنوان نفقه به همسرم داده ام و شاهدی ندارم و همسرم منکر این قضیه شده اند

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ادعا قابل قبول نخواهد بود باید با دیایل ادعای خود را اثبات کنید

متاسفانه پرداخت نقدی بدون شاهد و مدرک دلیل محسوب نمیشود

با سلام
متاسفانه در صورت عدم شهود و مدارک و ادله کار برای شما سخت خواهد شد
لذا صرفا تنها راه شما تقاضای اتیان سوگند به قرآن کریم میباشد که در صورت صلاحدید دادگاه این امر انجام خواهد گرفت

باسلام
چون هیچ سند ومدرکی مبنی برپرداخت نفقه به ایشان ندارید تقاضای سوگند دهیداگرامتناع کردندشماسوگند یادکنیددراین صورت رای به نفع شماخواهدبود

با سلام
المدعی علی البینه
مدعی میبایست بینه را ثابت نماید لیکن زوج باید پرداخت نفقه را ثابت نماید

برای اثبات این امر دلایل قوی و محکمه پسند لازم هست در صورتی ک دلایلی مبنی بر تایید پرداخت این مبالغ ندارید و شاهدی هم نیست میتوانید از طریق رسید پرداختی های بانکی اقدام کنید در غیر اینصورت نیاز ب قسم هست ک اگر شما مبنی بر پرداخت قسم بخورید و همسرتان از قسم خوردن امتناع بورزند در آنصورت ادعای شما اثبات خواهد شد

سلام .متاسفانه دلیل اثبات پرداخت نفقه ارائه رسید بانکی و یا شهادت شهود است ک متاسفانه شما هیچکدام از این دلائل را ندارید .صرفا میتوانید تقاضای قسم دهید چنانچه همسر شما نسبت ب خوردن قسم امتناع نماید شما میتوانید با قسم اثبات نمایید