امکانش هست در یک شرکت با مسئولیت محدود بین ۲نفر با سهم الشرکه برابر هر دو مدیر عامل شوند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۰ #42618962

سلام وقتتون بخیر.سوال بنده این است که امکانش هست در یک شرکت با مسئولیت محدود بین ۲نفر با سهم الشرکه برابر هر دو مدیر عامل شوند؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توان هر دو مدیر باشند. ولی در عمل جهت تصمیم گیری ممکن است به اختلاف بخورند

سلام و درود طبق قانون تجارت مدیر عامل شرکت مسولیت محدود توسط هیت مدیره انتخاب میشود.....

با سلام دوست گرامی وجود دو مدیر برای یک شرکت حتما اختلاف نظر بهمراه خواهد داشت. پیشنهاد میگردد ب توافق برسند در سمت مدیر. اگر از لحاظ قانونی بخواهید بدانید خیر منع صریح ذکر نشده

سلام
در عمل طبق اساس نامه و قانون هر شخص حقوقی نمی‌تواند بیش از یک مدیر داشته باشد و امکان انتخاب دو مدیر وجود ندارد

سلام .در قانون تجارت منعی برای وجود دو مدیرعامل وجود ندارد و صرفا طبق ماده ۱۲۶ یک شخص نمی تواند مدیرعامل بیش از یک شرکت باشد .لذا ؛ هر چند در این خصوص منع قانونی وجود ندارد ولی ،این اقدام به هیچ وجه حرفه ای و صحیح نبوده و تصمیم گیری های متفاوت ایشان می تواند صدمات و خسارات جبران ناپذیری به شرکت وارد آورد .

سلام.مطابق قانون تجارت مدیر عامل در شرکت با مسئولیت محدود توسط هیات مدیره انتخاب میگردد و تصمیمات متعارض دو مدیرعامل امکان ورود خسارات جبران ناپذیر به شرکت را خواهد داشت و قابل پیگیری از طریق محاکم حقوقی میباشد