گرفتن شناسنامه کودک با مشخصات مادر چطور است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۲ #42607988

سلام وقت بخیر،ازدواج قانونی و دائم دارم و قراره بچه دار بشیم،از فامیلی خودم خوشم نمی آید میخواهم زمان تولد بچه با فامیلی مادرش براش شناسنامه بگیرم،امکانش هست؟چگونه باید اقدام کنم

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر امکان پذیر نیست

با سلام
چنین امکانی وجود ندارد میتوانید ابتدا نام خانوادگی خود را تغییر دهید و به تبع شما نام خانوادگی فرزند نیز قابل تغییر خواهد بود.

سلام

متاسفانه امکان اعمال این حق قانونا وجود ندارد
شما میتوانید بداو اقدام به تغییر نام خانوادگی خود نمایید و متعاقبا برای فرزندتان تقاضای شناسنامه کنید

با سلام.بدوا باید نسبت به تغییر نام خانوادگی خود اقدام نمایید.

با درود.امکان اخذ سند سجلی با نام خانوادگی مادر در بدو تولد فرزند وجود ندارد باید ابتدا نام خانوادگی خودتون را تغییر بدین سپس برای فرزند همون نام خانوادگی را اخذ نمایید

با سلام خیر چنین امری ممکن نخواهد بود .

باسلام امکان درج نام خانوادگی مادر برای فرزند وجود ندارد مگر اینکه مطابق قانون ابتدا نام خانوادگی خود را تغییر دهید