حقوق اداره کار چطور محاسبه میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۶ #42579165

سلام من بابت حقوق معوقه و سنوات و... از کلینیکی که شاغل بودم در اداره کار شکایت کردم، کلینک با من تماس گرفت که حضوری برم باهام تسویه حساب کنند و کار به دادگاه و... نکشه، الان میخوام کسی برام حساب کنه ببینم حقوقم و سنوات و... در سال جدید چقدر میشه که اگر کلینک با این مبلغ موافقت کرد بدون دادگاه تمومش کنیم، در قسمت محاسبات سایت چیزی پیدا نکرد

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
نیاز به اطلاعات بیشتر اعم از حقوق پایه ، ساعات کاری ، سابقه و ... می باشد

با درود بستگی به نوع شغل شما داشته است
از قسمت محاسبات حقوقی سایت اقدام نمایید

سلام
میبایست مبلغ حقوق دریافتی را اعلام بفرمایید بدون اعلام مبلغ دریافتی محاسبات دستمزد امکان پذیر نمیباشد

درود و احترام، بدین نحو نمی توان برای شما محاسبات انجام داد و در این مجال تقدیم تان نمود. به این دلیل که باید شرایط کار شما بررسی شود اعم از نوع قرارداد و ساعت کار و شغل و ... . پس بهتر است پرونده تان در هر مرحله(هیئت تشخیص یا هیئت حل اختلاف) در اداره کار می باشد، با هماهنگی اعضای هیئت باز بماند و نزد کارفرما بروید، فرم محاسبات را مطالبه کنید و اگر قصد به توافق دارید؟ به هر حال کم و بیش هم که باشد، توافق کنید و اگر حتما قصد اخذ مبلغ دقیق حقوق و مزایای تان را دارید، از کارفرما بخواهید تصفیه حساب را در همان هیئت اداره کار انجام دهید یا فرم محاسبات کارفرما را بگیرید و با مراجعه به هیئت اداره کار، مشاوره صحیح یا ناصحیح بودن محاسبات را بنمایید و سپس به اخذ اقدام کنید. طریق دیگر این که روند رسیدگی را ادامه، رای قطعی که صادر شد و مبلغ تعیین شد، تقاضای اجراییه نکنید و ابتدا با کارفرما مذاکره و توافق کنید و اگر پرداخت نشد، عملیات اجرایی را سیر کنید.