پول رهن خانه من را موجر نمیدهد؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۹۵ #42512162

با سلام
بنده خانه ای را سال پیش از یک خانم اجاره کردم امسال که که میخواهم جایی دیگری را اجاره کنم ایشان به هزار بهانه از دادن پول به من طفره می‌ره چند بار خانه پیدا کردن و بیعانه دادم ولی این موجر زیر قولش را میزند و می‌گوید من پول ندارم بدهم نه اجاره میدم به کسی که پولت را بدم و نه میفروشم چون الان من خیلی مشکل دارم ومیخام النگو طلا برای مادرم بگیرم برو هرکاری میخوای بکن تو باید در این خونه بمونی تا مشکلات من حل شود ( لازم به ذکر است که ایشون دوتا ماشین پراید هم خریده است) حالا از شما خواهش دارم بفرمایید چطوری پولمو رو از این موجر پس بگیرم.
متشکرم.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه قانون در این موارد امکانات مناسبی برای مستاجر در نظر نگرفته است. روش کار به این صورت است که شما بایستی ملک را پس از پایان مدت اجاره تخلیه نموده و ضمن تامین دلیل، کلید واحد را تحویل شورای حل اختلاف داده، سپس به موجر اظهارنامه بدهید و ودیعه اجاره را مطالبه نمایید. در صورت خودداری وی از استرداد مبلغ، دادخواست مطالبه وجه و خسارات تقدیم نمایید.

با سلام.
شما میتوانید دادخواست الزام موجر به مطالبه وجه و استرداد ودیعه و خسارت تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست تا زمان پرداخت مبلغ ودیعه مطرح نمایید.
ضمنا جهت تخلیه ملک نیز می بایست اقدام کنید.

شما میتوانید با اتمام قرارداد ، تخلیه کرده و دادخواست مطالبه ودیعه را بدهید و کلید را تحویل شورا یا دادگاه داده و با تامین خواسته فوری و پرداخت خسارت احتمالی ، خودروی ایشان را توقیف کنید تا ودیعه را واریز نمایند.