آیا بازنشستگی به من تعلق می گیره که درخواست بدم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۱ #42498646

باسلام
اینجانب مرد ۳۷ ساله معلول جسمی حرکتی متوسط مورد تایید بهزیستی هستم که به مدت ۱۷.۵سال در شرکت خصوصی در مشاغل سخت و زیان آور سابقه دارم که سختی کار آن تایید شده +۱.۵ سال هم سابقه سربازی دارم که خریدم. شرکت تعطیل شده و می خواهم برم زیر پوشش بیمه بیکاری،آیا بازنشستگی به من تعلق می گیره که درخواست بدم.

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید در کمسیون بررسی شود

باسلام:
دوست عزیز کلیه معلولان ناشی از حوادث کار و معلولان عادی دارای ۲۰ درصد معلولیت و با ۲۰ سال سابقه کار در تمام وزارتخانه‌ها، موسسات دولتی، شهرداری‌ها و بانک‌ها، بازنشسته می‌شوند.
مضاف بر اینکه شما میتوانید به مدت ۵ سال از سوی سازمان بهزیستی نیز بیمه گردید ( با این وصف که شما به صورت آزاد حق بیمه خود را بصورت ۳ ماهه پرداخت می‌نمایید و فیش پرداختی را به سازمان بهزیستی ارائه میکنید و سازمان بهزیستی نیز مبلغی را که بابت حق بیمه پرداخت نموده اید را بحساب شما واریز میکنند)

با سلام
باتوجه به سابقه کاری تمام مستندات مدت کار وسوابق بیمه و گواهی مورد تایید بهزیستی وتمام مدارگ معلولیت خود را طی یک درخواست به کمسیون ارائه کنید تا در کمسیون بررسی گردد. موفق باشید در پناه خداوند

در صورت تایید موضوع در کمیسیون از کارافتادگی امکان بازنشستگی وجود دارد .

باسلام و درود درخواست شما باید در کمیسیون بررسی شود.

با سلام
باید در کمسیون بررسی شود

درخواست شما نیاز به بررسی در کمیسیون دارد