آیا برای جرایم کیفری یک هم دادگاه از طریق ویدیو کنفرانس برگزار میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۳۳ #42497626

سلام
به دلیل ویروس کرونا و عدم اعزام زندانیان به دادگاه ها ایا برای جرایم کیفری یک هم دادگاه از طریق ویدیو کنفراس برگزار میشود؟ و یا امکان دارد دادگاه بدون حضور متهم محکموم علیه رای
صادر کند

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،بستگی به موضوع پرونده دارد.

درود
اگر جرم مهم باشد بعید است با ویدیو کنفرانس جلسه تشکیل شود.

بستگی به نظر دادگاه و قاضی پرونده دارد که چطور تصمیم بگیرد

با درود بستگی به تصمیم دادگاه دارد، بله امکان پذیر است

با سلام
چنانچه طرح برگزاری جلسات دادگاه از طریق ویدیو کنفرانس عملی گردد، دادگاه کیفری یک در اولویت خواهد بود، اما در خصوص برگزاری جلسات بدون حضور متهم، از آنجا که در قوانین کیفری مستقیما اشاره ای به اصل ترافعی بودن رسیدگی و تناظر (یعنی اخذ تصمیم بدون شنیدن دفاعیات طرفین بر خلاف حقوق آنهاست) ندارد و نیز وجود وکیل در جلسات دادگاه کیفری یک از سوی متهم الزامی ست، با نظر دادگاه امکان رسیدگی بدون حضور متهم امکان پذیر است.

سلام
ب استناد مواد ۱۷۵ و ۶۵۹ قانون دادرسی کیفری و ماده ۲۵ آئین نامه استفاده از سامانهای مخابراتی و رایانه ای میتوان از ویدو کنفرانس هم استفاده کرد

سلام
میبایست موضوع پرونده مطرح شود و با توجه به نظر قاضی اقدام به جلسه حضوری یا ویدئو کنفرانس مینمایند