آیا واریز نکردن قرار تامین تاثیری در روند رسیدگی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۵ #42490708

سلام
دادخواستی به مبلݟ ۲۳ ملیون به عنوان خواهان تقدیم دادگاه کردم که از پدر زن سابق خود به واسطه فیش بانکی تقدیم دادگاه کردم که مبلغ صادر شده برای قرار تامین را نداشتم ‌اکنون در جلسه دوم رسیدگی فقط مرا دادگاه خواسته ایا واریز نکردن قرار تامین تاثیری در روند رسیدگی دارد همچینن یک سفته و رسید نیز پدر زنم در ان زمان به من داد که نزد همسرم بود که بعد از طلاق از دارن آن امتناع کرد آیا شامل خیانت در امانت میشود با توجه شرح دادنامه هیچ ارعای دیگر بر مهریه نداشته و نخواهد داشت

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرار تامین خواسته جز در موارد مشخص شده در قانون، با پرداخت خسارت احتمالی مشخص شده از سوی دادگاه رسیدگی کننده صادر می شود.چنانچه طرف مهلت مشخص شده خسارت احتمالی را به حساب صندوق دادگستری واریز ننمائید قرار صادر نمی شود.اما این درخواست ارتباطی با رسیدگی به اصل دعوای شما(مطالبه وجه) ندارد و دادگاه رسیدگی خود را در آن خصوص ادامه خواهد داد.
و در خصوص سوال دوم؛
اگر چک یا سفته ی خود شما در دست همسرتان به امانت می بود اثبات خیانت در امانت شاید ممکن بود، اما در خصوص سفته ای که متعلق به پدر همسرتان هست و اینکه چطور میتوانید این مسئله را اثبات کنید که آن را امانت به همسرتان سپرده بودید خیلی بعید است که به نتیجه برسید و بتوانید حکم خیانت در امانت بگیرید و پیشنهاد نمیشود به دنبال آن باشید.
با آرزوی آرامش