با توجه به اینکه کسی به عنوان شاهد امضا نکرده میتوان از ان دستنوشته در دادگاه استفاده کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۱ #42462774

باسلام
همسر من در همان سالهای اول زندگی طبق قرارداد صلح مهری شونو با یک سند عادی بخشیدن و منو بری الذمه اعلام کردن در ضمن پای اون نوشته رو من فقط امضا کردم و کلیه ی متن را همسرم با دست خط خودش نوشت و حتی متنش را هم خودش پیدا کرده بود و امضا و اثر انگشت زد
در ضمن این اتفاق را فردای روز عقد انجام داد قبل اینکه بریم خونه ی خودمون هیچ زور اجباریم در کار نبود و تماما طبق توافق قبلی با رضایت طرفین انجام شد میخواستم بدونم با توجه به اینکه کسی به عنوان شاهد امضا نکرده میتوان از ان دستنوشته در دادگاه استفاده کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که فاقد امضاء و اثرانگشت همسرتان باشد اعتباری ندارد .

سلام
چنانچه نوشته مذکور با قصد و رضا و بدون اجبار و اکراه تنظیم شده باشد و اصالت امضا و اثر انگشت آن نیز محرز باشد این نوشته معتبر و قابل استناد است و نداشتن شهود لطمه و ضرری به آن وارد نمی کند