پیدا کردن صاحب موتور چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۴۸۵ #42448722

سلام من یک موتورسیکلت از یه بنده خدایی چندین سال پیش خریداری کردم و مدارکش رو هم گرفتم ولی مدارکش رو گم کردم یادم هم نمیاد اسم و مشخصات اون شخص رو الان موتور من هیچ مدرکی نداره به اون طرف هم دسترسی ندارم که ازش وکالت بگیرم برای مدارک المثنی میخوام ببینم میشه از روی پلاک موتور سیکلت یه ادرسی شماره ای چیزی ازش گیر اورد

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
میتوانید از طریق شماره پلاک خودرو درخواست استعلام نمایید.

سلام
بله از طریق پلاک موتور امکان استعلام و شناسایی مالک قبلی وجود دارد

درود
از طریق راهنمای و رانندگی پیگیری کنید

سلام از طریق راهور مشکل را در میان بگذارید ممکن است مشخصات صاحب پلاک را اعلام نمایند و یا از طریق سوابق بیمه ممکن است به نتیجه برسید

با درود. بنابه اظهارات شما؛ موتورسیکلت را قولنامه ای خریداری کرده این. شما باید یا از طریق تعویض پلاک از روی شماره پلاک موتورسیکلت اسم و مشخصات و کدملی و آدرس و تلفن فروشنده(مالک ) را بدست آورید یا با تنظیم ا ستشهادیه و اعلام مفقودی مدارک از طریق دادخواست به دفتر خدمات قضائی مراجعه و استعلام هویت مالک شود.

سلام، میتوانید برای اعلام مفقودی کارت موتور سیکلت تنها کافی است به نزدیک‌ترین مرکز تعویض پلاک مراجعه کنید و درخواست صدور المثنی دهید.

باسلام
دادخواست داده تقاضای استعلام هویت نمایید