آیا او حق دارد که از من تقاضای پول یا سهم از زمین کند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۷۷ #42424115

با سلام
بنده یک زمین باغی دارم که به صورت غارس مالکی میباشد و دارای یک مادر سند کلی است. اما سند تک برگ تفکیک شده ندارد. من پیگیر سند تک برگ برای این زمین شدم و بعد از طی مراحل قانونی بسیار در نهایت اداره ثبت گفت که برای صدور سند تفکیک شده باید از یکی از ورثه ی مالک که حداقل سهمی برابر با مساحت زمین من هم داشته باشد امضا بگیرم. در نهایت بعد از پیدا کردن یکی از ورثه و تایید اداره ثبت که این فرد از مالکان میباشد از او خواستم که به اداره ثبت بیاید و امضا کند. اما او تقاضای مبلغ هنگفتی در قبال این امضا کرد. حال میخواهم بدانم که آیا او حق دارد که از من تقاضای پول یا سهم از زمین کند؟ در صورتی که از او شکایت کنم احتمالا رای دادگاه چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مالک اعیانی و ایشان مالک عرصه است و در صورتی که قانونی اقدام کنید نهایتا و در صورت کامل و بی نقص بودن مدارکتان می توانید سند رسمی اعیانی و غارسی دریافت کنید و برای اینکه سند شما شامل عرصه نیز باشد باید رضایت ایشان را جلب کنید.

سلام ایشان.امکان مطالبه پول را ندارد

خیر ایشان حق دریافت پولی از شما را ندارد

بادرودوسلام بهتراست دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی تقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام
خیر ایشان نمی توانند مطالبه پول نماید .

با سلام و درود . مطالبه پول یا قدرالسهم امکان پذیر نخواهد بود .

با احترام دادخواستالزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید