سهام وثیقه آیا برای مورد زیر کاربرد دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۱۸ #42423538

در یک شرکت سهامی خاص (صاحبان شرکت)، سهامداران شرکت قصد استخدام مدیرعاملی برای این شرکت که فردی به غیر از سهامداران باشد دارند، با این حال سهامداران (صاحبان شرکت) میخواهند جهت ترغیب مدیرعامل برای فعالیت و امانتداری بیشتر برای شرکت، تعدادی از سهام شرکت (مثلا ۵ درصد از کل سهام) را به او بعد از یک سال از عملکرد مثبت و قابل قبول وی بدهند.

چگونه و با چه عنوانی میتوان قراردادی برای این منظور تنظیم نمود؟

سهام وثیقه در این شرایط کاربرد دارد؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرارداد انتقال سهام تنظیم نمایید و به تایید هیات مدیره برسانید و شرط انتقال بعد از یکسال قرار دهید

بله امکانپذیر است ابتدا موضوع را در هیات مدیره مصوب نمایید سپس طبق تشریفات ثبت اقدام گردد.

بایستی قرارداد عادی فروش و یا انتقال سهام توسط انتقال دهنده سهام و مدیر عامل یاد شده تنظیم و توسط هیات مدیره نیز صورتجلسه گردد و قطعیت بیع و مالکیت سهام و ثبت رسمی آن و درج در دفاتر ثبت سهام شرکت و انتشار آگهی آن را منوط و مشروط و معلق به تاییدیه کتبی اعضای هیات مدیره بعد از یک سال بنمایید.