به من تهمت دزدی در جابجا یی و تعویض دینام کولر را مطرح کرده اند چه کار کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۶۱ #42399592

بنا به درخواست صاحب کولر جهت عیب یابی و تعمیر کولر آبی اقدام کردم که عیب از دینام کولر بود و در حضور مالک کولر دینام را باز و تست کردم با توضیح اینکه هر دو در یک ساختمان ساکن هستیم دینام را جهت عیب یابی و تعمیر به واحد خود بردم کادو دادن بعد از سه ساعت مالک زنگ واحد را جهت دریافت دینام زد من دینام را برایشان بردم علت خرابی دینام را توضیح دادم آنها از من خواستند تدی نام را آنجا بگذارم تا دامادشان بیاید و درباره تعمیر از تصمیم بگیرد چون به گفته آنها دامادشان دینام کولر را یک ماه پیش بر روی کولر نصب کرده است دینام آنجا ماند و فردا دختر صاحب کولر این جلوی در مرا گرفته و میگویند دینام من را دزدیدی بیار این دینام دینام من نیست دینام من طوسی رنگ بوده این دینام مشکی است بعد از از جر و بحث های زیاد به ماموران کلانتری زنگ زده و صورتجلسه جابجایی دزدیدن دینام را مطرح کرد و بعد از نوشته هایی که بین گروهبان و دختر صاحب کولر انجام شد گروهبان فقط نام و نام خانوادگی من را پرسید و بعد از اتمام نوشته از او پرسیدم چه شد پاسخ داد که اتهام سرقت یاد مال دزدیده شده داری الان دو روز از آن موقع گذشته است از شما تقاضا دارم کمک کنید که چه کنم با تشکر ممنون

مشاوره حقوقی افترا
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام
شاکی باید بتواند ادعای خویش را ثابت کند

ایشان باید ادله ای برای اثبات ادعای خود مطرح نمایند.

با سلام
شاکی باید به عنوان مدعی ادعای خود را ثابت کند

در پناه اصل برائت شما نباید بی گناهی خود را ثابت کنید، شاکی موظف به اثبات ادعای خود است.

اولا که اثبات ادعای سرقت با شاکی ست
ثانیا دینام بر اساس نوع کولر مشخص است

درود اثبات این موضوع بعهده شاکی می باشد نه مشتکی عنه

با احترام شاکی باید ادعای خود را ثابت نماید