حکم قاضی در جرم حمل نیم لیتر مشروب چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۲۹۱ #42396930

با سلام

امروز من و دوستانم رو با نیم لیتر مشروب دست ساز در ایست بازرسی گرفتن و بردن کلانتری صورت جلسه کردن ماشینو نگه داشتن خودمون آزاد شدیم فردا دادگاه داریم، من مشروب رو گردن گرفتم سنمون هم ۲۰ سال هست.

بنظر شما حکم قاضی چی هست؟

لطفا کمک کنید

مشاوره حقوقی شرب خمر
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حبس. شلاق. جزای نقدی

سلام حبس و شلاق و جزای نقدی مجازات حمل مشروب است . اما معمولا حبس را تبدیل به جزای نقدی می کنند .

با سلام واحترام
مجازات جزای نقدی وحبس تعیین خواهد شد

جرم نگهداری مشروبات الکلی خواهد بود و مجازات ان سه ماه تا یکسال حبس و جزای نقدی است. که با توجه به اقرار و کم بودن میزان مشروب احتمالا جریمه تعیین خواهد شد.

زندان + شلاق + جزای نقدی
زندان‌شما احتمال قوی منتفی است