وجه چک که به صورت کارت به کارت پرداخت شده، چگونه اثبات شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۰ #42387270

سلام من یک حساب با یه بنده خدا داشتم به مبلغ ۲۸ میلیون که بابت حساب دو عدد چک به مبلغ ۲۴ میلیون و چهار میلیون بهشون دادم ولی به دلیل مشکلات نتونستم سر موقع پرداخت کنم ولی با صحبتی که کردیم قرار شد یه مبلغ به عنوان سود بهشون بدم یه وقت بدن تا بتونم پولشون تهیه کنم من هم مبلغ ۳۶ میلیون به صورت خرد خرد طی چند ماه بهشون پرداخت کردم بابت حسابشون از زمانی که پول گرفتم تا پرداخت آخرم حدود هفت ماه شد اما الان میگن که باید ۹ میلیون دیگه بابت سود بهم بدی و اگر ندی چکت رو میزارم اجرا و حکم جلب میگیرم میخواستم بدونم اگر شکایت کنه من میتونم با پرینت حساب که براشون پول ریختم حساب ثابت کنم که حسابم رو بهش دادم یه نه

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص شکایت ایشان مبنی بر ۹ میلیون اضافه ،شما وظیفه ای در پرداخت آن نخواهید داشت و محکومیتی نیز بر شما حمل نخواهد شد
اما در خصوص مبلغ اصلی چک که ۲۸ میلیون تومان می باشد شما باید بتوانید با ادله‌ ای اثبات نمایید که مبلغ چک به صورت کارت به کارت پرداخت شده است
با توجه به اینکه چک هنوز در دست ایشان می‌باشد این پرداخت شما می‌تواند بر هر مبنایی باشد
لذا بهتر است که در حضور شاهدی با ایشان صحبت نمایید و بتوانید اقرار بگیرید که این پرداخت به صورت کارت به کارت صورت گرفته که در صورت پیگیری ایشان بتوانید موضوع را به نتیجه برسانید
همچنین علیه ایشان اظهار نامه ای مبنی بر استرداد چک نیز ارسال نمایید

سلام. با پرینت حساب ها شاید بتونید اثبات کنید، اما قطعی نیست،، زیرا واریز این پول میتونه به هر دلیلی باشه. و وجود چک در دست ایشان دلیل بر مدیون بودن شماست.. به پرینت استناد کنید و باهاشون پیامی ردو بدل کنید یا تماسی داشته باشید و ضبطش منید و در ان صحبت همه این مسائل را پیش بکشید تا به طوری اقرار کند، و در دعوای پیش رو به پیامک ها یا صوتش استناد کنید