هزینه ایزوگام چطور تقسیم خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۹۳ #42375940

باسلام منزل ما ۵ طبقه و ۷ واحد است هزینه ایزوگام و تعمیرات بام چگونه تقسیم می شود

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هزینه هابه نسبت مساحت قسمت اختصاصی خریداری خود ، مشاعا سهیم می‌گردد

وفق ماده ۱۰ قانون تملک آپارتمان ها هر کس آپارتمانی را خریداری می‌نماید به نسبت مساحت قسمت اختصاصی خریداری خود در زمینی که ساختمان روی آن بنا شده یا‌ اختصاص به ساختمان دارد مشاعا سهیم می‌گردد مگر آن که مالکیت زمین مزبور به علت وقف یا خالصه بودن یا علل دیگر متعلق به غیر باشد که در این‌صورت باید اجور آن را به همان نسبت به پردازد مخارج مربوط به محافظت ملک و جلوگیری از انهدام و اداره و استفاده از اموال و قسمتهای مشترک و‌به طور کلی مخارجی که جنبه مشترک دارد و یا به علت طبع ساختمان یا تاسیسات آن اقتضا دارد یک جا انجام شود نیز باید به تناسب حصه هر مالک‌به ترتیبی که در آیین‌نامه ذکر خواهد شد پرداخت شود هر چند آن مالک از استفاده از آنچه که مخارج برای آن است صرفنظر نماید

باسلام
در این موارد اصولا بر حسب مساحت و متراژ واحد ها تقسیم میشود مگر اینکه هیت مدیره ساختمان طور دیگری تعیین شده باشد

سلام
پرداخت هزینه نسبت سهم خود است

سلام
اگر راجع به هزینه‌های مشترک بین مالکین توافقی نشده باشد میزان هزینه ها براساس مساحت آپارتمان ها است بنابراین کسی که واحد ۲۰۰ متری دارد باید دو برابر کسی که واحد ۱۰۰ متری دارد هزینه پرداخت کند