آیا کارفرما میتواند بابت کیفیت کار مدعی بشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #42375834

من یک ماه جلوتر از اتمام قراردادم با کارفرما صحبت کردم که نیام برای تحویل کار هم به یکی از همکارانم برای چند جلسه رفتم و تحویل دادم ولی از کارفرما نامه کتبی ندارم. الان مدعی هست که کار با کیفیت مناسب انجام نشده. من اینجا کارمند بودم نه پیمانکار.
آیا میتونه بابت کیفیت کار مدعی بشه؟
برای اینکه زودتر از کار اومدم بیرون چطور؟
من هنوز سفته هام دست این بنده خدا هست.

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر امکان طرح هر ادعایی را دارد و در خصوص کیفیت کار طبق توافق قبلی می توانید تقاضای کارشناسی نمایید و تا زمانی که قصور و خروج شما از حدود حسن انجام کار اثبات نشده باشد ایشان نمی توانند نسبت به سفته ها اقدام نمایند

با سلام و وقت بخیر؛
در صورت ارجاع امر به کارشناسی و اثبات این موضوع امکان مطالبه مابه تفاوت وجود دارد، صرف خروج از کار موجبی برای عدم مطالبه وجوه زمان اشتغال به کار نمیباشد، در صورت اثبات موضوع و استنکاف از پرداخت امکان اقدام بر روی سفته ها به واسطه تضمین قرارداد وجود دارد.