چگونه و از کجا خسارت را پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۳ #42362337

ا سلام اینجانب در تاریخ ۱۴/۰۹/۱۳۹۸ تصادف نموده و در اردیبهشت ماه سال ۹۹ مدارک را کامل و به نمایندگی پرداخت خسارت تحویل دادم و از اینجانب در تاریخ ۲۰/۰۲/۱۳۹۹ رضایتنامه محضری مبنی بر دریافت کلیه حقوق قانونی از شرکت بیمه حافظ گرفته اند و تاکنون بیشتر از ۷ ماه است که از رضایتنامه محضری بنده میگذرد و به من طبق تماس تلفنی گفتند آخر شهریور و مجدد گفتند آخر مهر و سپس گفتند آخر آبان و تاکنون مبلغی به حساب اینجانب واریز نگردیده چگونه و از کجا پیگیری کنم چون ایمیل به خود بیمه حافظ و بیمه مرکزی هم زدم جواب ندادن.

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما فقط باید به بیمه مربوطه مراجعه کنید

باسلام از طریق بیمه پیگیری نمایید در صورت عدم نتیجه با وکلا وکارشناسان بنیاد وکلا تماس بگیرید.

موضوع خسارت را از طریق مرکز بیمه اقدام نمایید

باسلام معمولا روال بیمه اینه قبل پرداخت رضایت میگیره
به محل اخذ دیه مراجعه نماید وپیگیری کنید

درود
با مرکز بیمه که بیمه شما زیر نظر آن است مراجعه کنید.

با سلام
ابتدا به مرکز بیمه مزبور مراجعه نمایید . در صورت عدم حصول نتیجه به بازرسی بیمه مرکزی موضوع را اعلام نمایید .

درود بر شما، اشتباه عجیبی کردید که قبل از دریافت حق و حقوق رضایت محضری مبنی در دریافت حق خود به بیمه دادید، لذا جهت پیگیری بایستی به مرکز بیمه مذکور مراجعه نمایید.