پول فروش سهام که خودم داشتم همسرم بعدا برای خودش به نام من خریده به آن حساب ریخته شده و من از هیچ کدام خبر نداشتم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۳ #42361894

همسرم بدون اجازه از من در کارگزاری های مختلف حساب باز کرده و به جای من خرید و فروش سهام می نموده. به یکی از کارگزاری ها که اعتراض کردم گفت به شماره حساب خود من در بانکی که همسرم در آن کار می کند ریخته اند پول‌ها را اما در پرینت حساب من چنین واریز و پرداخت هایی ثبت نشده و به نظر می‌آید کارگزاری ها با هماهنگی ایشان این پول ها که اعم از پول فروش سهام هایی است که خودم داشتم و آن‌هایی که همسرم بعدا برای خودش به نام من خریده به آن حساب ریخته شده و من از هیچ کدام خبر نداشتم تا تازگی در سیستم سجام ثبت نام کردم و خواستم بدونم سهام هایی که داشتم در چه وضعیتی است که دست آخر این موضوع را فهمیدم. اکنون من را در باره این موضوع راهنمایی کنید که به کجا می تونم مراجعه کنم برای شکایت؟
چون می‌ترسم جلوی ایشان را نگیرم این جعل به اسناد دیگر هم برسه
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما یک ادعایی دارید مبنی بر جعل باید این ادعا را در دادسرا و با شکواییه ای که تنظیم می کنید اثبات کنید و قاضی به نفع شما رای دهد وهمسرتان محکوم شود تنها در این صورت است که می توانید جلوی همسرتان را بگیرید

سلام
در صورتیکه محرز شده امضا یا سایر مدارکتان جعل شده شکایتی مبنی بر جعل و همچنین استفاده از آن را مطرح نمایید

در صورت جعل امضا یا دیگر مدارک مربوط به شما، شکایت جعل و استفاده از سند مجعول رو مطرح کنید

با سلام چنانچه بهمسرتان وکیل رسمی شما نبوده باشد احتمالا این عمل با جعل امضا و استفاده از سند مجعول رقم خورد ه است از این بابت میتوانید طرح شکایت کیفری نمایید.

شما میتوانید با مراجعه به دادسرای محل وقوع جرم مراجعه و طرح شکایت با موضوع کلاهبرداری از طریق جعل وسوءاستفاده از سند مجعول را مطرح نمایید