عکسهای مرا پخش کرده؛ چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #42356432

سلام من با یه پسری یک سال پیش بودم حالا اون آقا داره عکسای خصوصی منو پخش میکنه به دوستام دوستامم باهاش همدستن به نظرتون شکایت کنم جرمی در نظر گرفته میشه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و علیه ایشان اقامه دعوا کنید

بله تحت عنوان هتک حیثیت شکایت نامبرده را انجام دهید مطابق ماده۷۴۵ـ
هر کس به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵/۰۰۰/۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰/۰۰۰/۰۰۰ ) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهدشد.

با سلام
بله در صورت داشتن اسناد و مدارک و قدرت اثبات، می توانید به عنوان هتک حرمت و افشای حریم خصوصی شکایت نماید...