میتونم ایشون رو با مهریه مجاب به طلاق توافقی کنم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۷۰ #42347446

سلام وقت بخیر من خواهان طلاق توافقی هستم ولی همسرم راضی به طلاق نیست میخواستم بدونم میتونم ایشون رو با مهریه مجاب به طلاق توافقی کنم اینطور که نصف مهریه رو بابت راضی شدن به طلاق ببخشم و نصف دیگر رو بابت حضانت کامل فرزندم و رهن یک خونه برای من و پسر دوساله ام .قبل از فرزند دار شدن مهریه یک بار اجرا گزاشتم ولی دنبالش نرفتم و رضایت دادم اونموقع چیزی نداشت ولی الان داره.زندگی با همسرم برام خیلی سخت شده از نظر روحی و جنسی و مالی تحت فشار هستم ایشون مشکلاتی داره که رسیدگی نمیکنه و اینکه من واقعا احتیاج دارم به مبلغ مهریم که ۳۵۰ سکه هست ولی چاره ای نیست ایشون زندگی رو داره سخت تر میکنه برای من و اینکه اصلا این کار جواب میده یا اینکه برم دنبال طلاق با مهریه و اثبات سختی زندگی با ایشون

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای طلاق توافقی باید با همسر خود به توافق برسید

سلام
امکان اجرا گاشتن مهریه را دارید
اما در هر صورت طلاق توافقی نیازمند ذاکره و توافق است

باسلام
اگر کل مهریه رو اجرا گذاشتین بعداز قطعی شدن رای مختومه نمودین دیگر نمیتوانید مهریه اجرا بگذارید

با درود. مجاب کردن زوج به طلاق توافقی با مهریه یا چیز دیگر ممکن نیست. باید فیمابین توافق صورت گیرد. میتوانید با دادخواست طلاق خلع با بخشش کل مهریه و کراهت از شوهر اقدام نمائید

بهتر است به صورت توافقی در قبال بذل کل مهریه اقدام کنید.

چنین توافقی از نظر قانونی بلا اشکال است مضافا اینکه درصورت تراضی برای طلاق توافقی مسیر طلاق بسیار کوتاه تر خواهد شد

با سلام توافقی که هرطور دوطرف راضی باشند منعی نداره اما با تضیحی که شما دادید دوراه پیش روی شماست یا باید اقدام به اجرا گذاشتن ومطالبه مهریه کنی واز طرفی می خواهی طلاق بگیری عسر حرج را ثابت کنی تا بتوانی طلاق بگیری که پروسه طولانی دارد
وراه دوم اینکه بتوانی بابخشیدن مهریه یا مقداری از ان نظر شوهررا جلب کنی برای طلاق