مرتب بهم توهین میکنه و میگه نمیخوامت مهریه ام ۱۱۴ سکه و سفر است، چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۷ #42315012

۱۰ ماه عق کردم همسرم بهم نفقه نمیده جواب تلفن نمیده و میگه برو هر کاری دوست داری بکن حاضر نیست منو ببینه رابطه کامل داشتیم ولی دیگه تمایلی نداره باهام رابطه داشته باشه و امتناع میکنه. کارمون انتشارات هست که جواز به اسم منه و قسمت گرافیک رو من انجام میدم و پول پیش دفتر رو اون داده و هیچ پولی هم بابت امتیاز و کاری که میکنم بهم نداده و مرتب بهم توهین میکنه و میگه نمیخوامت مهریه ام ۱۱۴ سکه و سفر به ایتالیاست. همسرم به جز پول پیش دفتر اموالی که به نام خودش باشه نداره

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید جهت مطالبه تمام حقوق مالی خود مانند مهریه،نفقه و... اقدام نمایید.
در صورتیکه قصد متارکه دارید با استناد به غیبت ایشان میتوانید مبادرت به طلاق نمایید.
در ارتباط با دارایی ایشان نیز،ودیعه قابل مطالبه میباشد و علاوه بر هزینه سفر که باید به شما پرداخت شود میتوانید الباقی مهریه را بصورت اقساط از ایشان مطالبه نمایید.

میتوانید در صورت داشتن مستندات و شهود دعوای توهین و فحاشی و در صورت انطباق قذف مطرح نمایید.
دعاوی مهریه نفقه نیز امکان طرح دارد. ولی در صورتی که مالی نداشه باشد نهایتا اعسار خواهد داد

با سلام
دادخواست نفقه و مهریه رو مطرح کنید
محکوم میشود ولی چون اموال چندانی ندارد تقسیط میشود

در صورتی که غیر از اون پول رو نداشته باشد غیر از اون مبلغ رو نمی تونی ازش بابت مهریه مطالبه کنی البته اگر قاضی اون را جزو مستثنیات دین محسوب نکند