تقدم مبایعه نامه یا انتقال ارث چگونه است ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۷ #42313722

سلام
چندین سال پیش پدر بنده فوت نمودند در حالیکه ۱۰۰۰ از زمین خودش را به من فروخته بود، بعد از آن بدون متر کردن زمین و با پادر میانی ۱۰۰۰ زمین بعد از فوت با توافق بعنوان سهم الارث به برادرم داده شد، اکنون با تصرف زمین توسط برادرم متوجه شدم زمین بنده فقط ۷۰۰ متر است
آیا میتوانم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتدا دادخواست وقوع عقد بیع را بدهید که بین شما و پدرتان بوده.سپس ابطال توافق نامه یا تقسیم نامه.بهتر است با یک وکیل صحبت کنید

بله ،انتقال زمین شما به صورت فضولی بوده است که میتوانید آن را تنفیذ یا رد کنید

سلام . بله باید دادخواست علیه این برادر و همه وراث بدهید . اول اثبات وقوع عقد بیع بین شما و پدرتان .سپس ابطال تقسیم نامه اگر مکتوب شده باشد . بهتر با در دست داشتن مدارک به دفتر یک وکیل مراجعه کنید .

با سلام
اگر مدارکی دال بر انتقال زمین به شما در زمان حیات پدر خود داشته باشید میتوانید تقاضای خلع ید بخواهید و مقدم بر انتقال از طریق ارث میباشد.