آیا به صرف اینکه کسی جزء خانواده شهدا باشه امتیازی براش تو دادگاه در نظر میگیرند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۸ #42283454

سلام وقت بخیر.
و اینکه بنیاد شهید میتونه به قاضی سفارش کنه برای این فرد؟ برای اینکه قاضی یه جوری به نفع اون فرد رای صادر کنه.با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هیچ تفاوتی بین افراد جامعه در دادگاه و محضر قاضی وجود ندارد.ولی ممکن است وکیل یا مشاوره حقوقی به افراد خانواده شهدا وایثارگران و بسیجیان در دادگاه ها جهت پیگیری پرونده معرفی کنند.

باسلام
براساس قانون در بررسی پرونده ها و رسیدگی به شکایت هیچ تفاوتی بین افراد اعم از ایثارگر و ....وجود ندارد .

در بررسی دعاوی یا شکایات مطروحه فرقی میان افراد نبوده و ایثارگر و خانواده شهید تفاوتی با سایر افراد ندارد .