خرید آپارتمانی که سند زمین آن در رهن بانک است و آپارتمانها تفکیکی و پایان کار ندارد، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۹۸ #42258875

سلام
یک واحد آپارتمان از ۲۷ واحد یک مجتمع مسکونی را بدون وام ((( از کسی که از پیمانکار خریده خریدم از خود پیمانکار نخریدم ))) با استعلام از بانک خریداری کردم مدت ۱۰ ما قید شده که به من سند بدهد و این را هم بگویم آپارتمانها تفکیک نشده و پایان کار ندارد بعد از مدتی متوجه شدم سند زمین آن در رهن بانک است و مدتی است که بانک ما را تحت فشار گذاشته که بانک تسویه کنین تا ملک به مزایده نرود ((( این را هم قید کنم که ۲۰ واحد از این مجتمع در حال پرداخت وام هستن و قسط میدهند و مابقی بدون وام خریداری کردن))

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در تمامی قرادادها به خصوص قراردادهای ملکی طرفین تعهدات گوناگونی نسبت به یکدیگر دارند و در صورت عدم انجام این

تعهدات دعوای الزام به ایفای تعهدات قراردادی علیه شخص متعهد مطرح کرد

دادخواست الزام به فک رهن اخذ صورتجلسه تفکیکی تنظیم سند رسمی و پایان کار

اگر وام بر روی زمبن گرفته شده است تا زمانی که مبلغ وام تسویه نشده باشد و پایان کار آپارتمان ها گرفته نشده باشد برای آپارتمان شما سند تفکیکی صادر نخواهد شد ، شما میتوانید در این زمینه به فروشنده آپارتمان جهت خسارات وارده مراجعه نمایید .

با سلام
اگر وام را سازنده از بانک دریافت کرده باشد کل مجموعه در رهن بانک خواهد بود و فقط شما حق مطالبه از سایرین و فروشنده خواهید داشت