این متن منظورش این هست که کمیسیون عفو قبول کرده و فرستاده برای قوه قضاییه و یا اینکه تازه وارد کمیسیون برای بررسی شده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۹۷ #42246124

با سلام.
بعد یک ماه از ثبت درخواست عفو در سامانه ثنا، با مراجعه جهت پیگیری متوجه شدم که در این سایت ثبت شده: "اطلاعات و مدارک عفو شما با شماره ثبت فلان کامل بوده و برای بررسی به مرجع قضایی مربوط ارسال شد"
خیلی ممنون...

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستندات شما پذیرفته شده و به کمیسیون عفو ارجاع گردیده است.

بادرودوسلام درخواست برای بررسی به کمیسیون ارسال و ارجاع شده.

درخواست ثبت شده و برای بررسی به کمیسیون ارسال شده است

درود بر شما، این متن بدین معناست که درخواست شما ثبت شده و برای بررسی به کمیسیون عفو، که خود بخشی از قوه قضائیه است ارجاع گردیده است.

یعنی ثبت و بررسی مدارک انجام شده و به واحد صلاحیتدار(کمیسیون عفو) جهت ادامه کار و تصمیم گیری فرستاده شده است.

با سلام

از ظاهر متن اینگونه بر می آید که برای طرح در کمیسیون عفو به مرجع قضایی ارسال شده است.

مدارک جهت بررسی به کمیسیون فرستاده شده و نتیجه متعاقبا ابلاغ خواهد شد