از سال ۱۳۹۲ تاکنون هیچ قسطی پرداخت نکردم، چیکار می توانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۴ #42199767

سلام بنده بابت پرداخت مهریه که قسطی شده بود در سال ۱۳۸۷ دو ماه زندان رفتم و تقاضا اعسار دادم که با پرداخت پیش ۳۰ سکه و هر دو ماه یه سکه آزاد شدم و بعد از مدتی تعدیل مهریه دادم به هر ۳ ماه یه سکه که بنده تا سال ۱۳۹۲ همه قسط خود را پرداخت کردم که در مجموع ۶۰ سکه پرداخت کردم از سال ۱۳۹۲ تاکنون هیچ قسطی پرداخت نکردم میخواهم بدونم چیکار می توانم انجام دهم با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از طریق تنظیم دادخواست اعسار برای پرداخت مهریه اقدام بفرمایید و به دلیل افزایش قیمت سکه ، حتما با درخواست شما موافقت خواهد شد

اقساط مهریه معوقه را با مراجعه به اجرای احکام پرداخت نموده و با توجه به افزایش قیمت سکه دوباره تقاضای تعدیل اقساط بدهید.

با پرداخت اقساط خود نسبت به ثبت دادخواست اعسار اقدام نمایید

سلام
اقساط معوقه را با مراجعه به اجرای احکام پرداخت نموده و با توجه به افزایش چشمگیر قیمت سکه، مجددا تقاضای تعدیل اقساط بدهید.

با سلام
اگر قصد پرداخت دارید به اجرای احکام دادگاهی که رای صادر نموده مراجعه نمایید. در صورتی که پرونده به اجرا نرفته باشید می توانید به شعبه صادر کننده نیز مراجعه نمایید
موفق باشید