بعد از ایجاد پرونده مطالبه خسارت میتوان پرونده دیگری که ایجاد شده هم هزینه دادرسی مطالبه کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۰ #42195052

سلام
بنده پرونده مطالبه خسارت ایجاد کردم الان میخواهم پرونده توقیف عملیات اجرایی را هم مطالبه کنم آیا میتوان هزینه دادرسی این پرونده را نیز تو همون پرونده مطالبه خسارت بگیرم چون هنوز تعیین وقت نشده است
یا باید برای بار دوم پرونده مطالبه خسارت هزینه دادرسی ایجاد کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای هر پرونده باید هزینه دادرسی جداگانه پرداخت شود لذا برای مطالبه خسارت باید دادخواست جداگانه تقدیم دادگاه نمایید

با سلام هزینه دادرسی هر پرونده مختص همان پرونده است شما میتوانید مجزا دادخواست خسارات بدهید

هزینه هرپرونده در همان پرونده قابل مطالبه است.یا دادخواست مجزا درخصوص خسارات باید بدهید

شما اگر دردادخواست قید نکردین می توانید با افزایش خواسته در جلسه رسیدگی اقدام نمایید ودر صورتجلسه دادرسی مطالبه نمایید

عرض ادب
مشخص نیست منظور شما دستور موقت است یا توقیف عملیات اجرایی و در ادامه ابطال اجراییه است که باید برای پرونده جدید هزینه دادرسی جداگانه پرداخت شود

سلام
هزینه دادرسی هر پرونده مختص همان پرونده و مطالبه آن هم یا در همان پرونده یا جداگانه باید انجام شود.