شکستن درب کمد شخصی چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۷۰۰ #42189857

باسلام سوال شخصی در شرکتی کار میکرده که در آن شرکت کمدی داشته و وسایل شخصی و ارزش دار خود را در آن کمد میزاشته بعد از اخراج به سراغ کمد خود نرفته چون که کمد قفل بوده و کلیدش با خودش بوده اما صاحب شرکت به برادرش گفته کمد را باز کنید بعد از
باز کردن یه مقدار پول نقد و چند برگ سفته بانکی امضاه شده را با خودش برده و بخاطر اینکه شخص اخراج شده نرود اداره کار و برای چند سالی که درآن شرکت کار میکرده شکایت کند که حق ثنوات خود را بگیرد سفتها را خودش پر کرده و تاریخ زده و به اجرا گذاشته حال میخواهم بدانم آیا بازکردن درب کمد جرم دارد اگه جرم دارد لطف کنید بند و تبصره آن را برام بنویسیدمتشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت درب کمد جرمی واقع نشده اما نسبت به اشیای شخصی امکان شکایت سرقت و نیز دادخواست استرداد اموال هست.

باسلام
نسبت به اشیا شخصی خود میتوانید دادخواست حقوقی مطرح نمایید

در خصوص استرداد وسایل شخصی خود دادخواست طرح نمایید

سلام
شما ذینفع نیستید زیرا کمد متعلق به شما نبوده

شما در موضوع ذینفع نیستید.

بااحترام
شما فقط می توانید در مورد وسایل که داخل آن بوده است دادخواست استرداد نماید

درود کمد متعلق به شما نبوده که جرم باشد پس نمی توانید ادعایی داشته باشید