مادر بزرگم می خواهد ارث خود را به من دهد، چطور باید اقدام کند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۱۶ #42160682

چگونه متن بنویسم قانونی باشد که فرزندان او نیز شاهد باشند متن را چگونه بنویسم تشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وصیت فقط تا یک سوم اموال درست می باشد.

با سلام
اگر منظورتان اموالی است که به مادربزرگتان به ارث رسیده ( از شخص دیگری مثل مادر و پدرش) با انتقال قطعی ( بیع) یا صلح عمری می توانند واگذار نمایند.
اگر اموالی است که هم اکنون در مالکیت دارند ، اطلاق ارث به آن صحیح نیست ( ارث بعد از فوت معنی دارد) پس اموال شان را می توانند از طریق وصیت و انتقال ( اعم از قطعی یا صلح عمری) واگذار نمایند
منتهی وصیت نسبت به ثلث اموال نافذ است و برای مابقی آن نیازمند تنفیذ وراث حین الفوت می باشد .

درود بر شما
اگر منظورتان این است که می خواهد بعد از فوتشان اموالش را به نام شما باشد این میشود وصیت وفقط تا یک سوم اموال درست می باشد.

ایشان میتوانند اموالشان را مادام که در قید حیات هستند به نام شما منتقل کنند یا صلح عمری کنند

اگر قصد وصیت دارد یک سوم اموالش را می‌تواند برای شما وصیت کند و اگر قصد تمام اموالش را دارد می‌شود صلح عمری نماید

از طریق تنظیم صلح عمری در دفتر اسناد رسمی اقدام نمایید

وصیت بر ثلث اموال صحیح است اما برای این مورد قانون صلح عمری را پیشنهاد میکند و شما برای امر مذکور در این جهت اقدام کنید