قرار نهایی صادر شد به چه معناست ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۸ #42149745

سلام وقتتون بخیر
من ۷/۸ ماه پیش یه شکایتی شد ازم رفتم پلیس فتا ، اونجا یه تعهد دادم ، هفته پیش یه پیامی برام اومد که پروندم به شعبه ۱ دادیاری ارجاع شد و امروز برام پیام اومد که در مورد پرونده ، قرار نهایی در شعبه ۱ دادیاری صادر شد!
من هرچی تو سامانه ثنا شماره پرونده رو زدم چیزی برام نیاورد رفتم شعبه ای که گفتن تو سیستم برام زدن فهمیدم همون شکایت هست.
من دیگه هیچکاری نکردم بعید هم می دونم اون آقا شکایت رو دوباره پیگیری کرده باشن ، به خاطر اون پیام هفته قبل هم که مراجعه کردم دادیار شعبه ۱ نبود دادیار شعبه ۲ گفتن که احتمالا پرونده اومده که ثبت آماری بشه.
اینم بگم که من هیچ ابلاغیه ای ندارم و شماره پروندمم تو سامانه ثنا می زنم میگه پرونده یافت نشد ، می خواستم بپرسم این پیام به چه معناست ؟
ضمنا هیچوقت از من نخواستند که برم دادیاری ...

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با اوصافی که ذکر کردین و هیچ وقت احضار نشدین ممکن است منع تعقیب شما صادر شده باشد.