نحوه ی اعمال قوانین تملک آپارتمان ها با وجود آرا موافق و مخالف چگونه است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۸۴ #42144953

با سلام و احترام
در یک ساختمان ۱۰ واحدی، پنج واحد ۵۰ متری و پنج واحد ۱۰۰ متری وجود دارد.
مطابق ماده ۴ و ۱۰ قانون تملک آپارتمان ها، سهم هر واحد برای تعمیرات مشاعات در یک ساختمان، به نسبت مساحت آن واحد محاسبه و پرداخت میشود.

اما اکثریت مالکان توافق نموده اند که هزینه ها به نسبت مساوی بین واحد ها تقسیم، محاسبه و پرداخت شود.
که اصلا عادلانه نیست واحد های ۵۰ متری به همان اندازه ی واحد های ۱۰۰ متری هزینه بپردازند.

اما اقلیت مالکان میخواهند طبق قوانین مذکور، به نسبت مساحت هر واحد هزینه ها دریافت شود.

نحوه ی اعمال قوانین با وجود آرا موافق و مخالف چگونه است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصمیم اکثریت ساکنین ملاک است.

سلام .نظر اکثریت معیار است.

درود نظر اکثریت ملاک است

بادسلام
تصمیم اکثریت ملاک است

بادرودوسلام تصمیم اکثریت معیارمی باشد.

سلام
ملاک اتخاذ تصمیم رای اکثریت است

با درود ملاک رای اکثریت است