چرا دادرس قبول نمیکنه که این املاک دیگه مشاع نیستن؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۹۵ #42132261

سلام و احترام؛ بنده تقریبا همزمان با همسایه ی غربیم یک قطعه زمین خریدم که تو سندش نوشته شده "شش دانگ و مفروز و مجزا از پلاک ..." حالا همسایه غربی از بنده شکایت کیفری کرده که من مجرای آبش رو مسدود کردم(ممانعت از حق) و کارشناس اومده و نظر داده که املاک ما مشاع هست و چون مشاع هست ملک من باید به ملک همسایه حق مجرا بده و من مسدودش کردم. این درحالیه که اصلا این واقعیت نداره و من از گوگل ارث عکس هوایی ارائه دادم به دادگاه که اصلا اونجا مجرایی وجود نداشته که من مسدودش کنم. جالبه که از اون مسیری که کارشناس بدوی مجرای اب ترسیم کرده دقیقا دوتا چاه قنات وجود داره، یعنی اینکه مسیر دقیقا روی چاه های قنات و حریم اونا افتاده، من اینارو به دادرس گفتم ولی قبول نکرد و رای به محکومیت بنده صادر کرده؛ ضمنا اینو هم بگم که قبلا مالک سابق ملک بنده از مالک سابق ملک همسایه فعلی شکایت کیفری ممانعت از حق کرده بود ولی هیئت ۵ نفره کارشناسان نظریه دادن چون این املاک از حالت مشاع خارج شدن دیگه کسی نمیتونه از کسی ادعایی داشته باشه. این نظریه رو هم به دادرس ارائه داده بودم ولی باز قبول نکرد؛ حالا بنظرتون من تو تجدید نظر چیکار کنم؟
من نه مجرای آب رو مسدود کردم و نه چیزی، اخه اصلا تو اون مسیر مجرای ابی نبوده که من بخوام مسدودش کنم و اینکه چرا دادرس قبول نمیکنه که این املاک دیگه مشاع نیستن؟ اخه سند تک برگی من که واضح نوشته و اینکه تو سند ملک همسایه از ملک من هیچ حقی نوشته نشده. فقط تو قسمت حقوق ارتفاقی نوشته شده که "طبق پرونده وبتی میباشد" و دادرس فقط به نظریه کارشناس استناد کرده و رای داده
ممنون میشم راهنماییم کنید باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،دوست گرامی توصیه می‌شود در مهلت مقرر اعتراض خویش را ثبت نمایید

سلام
چنانچه مهلت باقی است می توانید اعتراض نمایید

باسلام
در مهلت مقرر اعتراض کنید

سلام با استناد به مدارک و مستندات در موعد مقرر اعتراض نمایید

سلام.در مهلت مقرر اعتراض نمایید....

با سلام
هر چند بهتر بود دلایل و مدارک شما رویت و سپس اظهار نظر میگردید اما طبق فرمایشات شما ، با استناد به مدارک و مستندات در موعد مقرر اعتراض نمایید

اعتراض خود را در مهلت مقرر مطرح نمایید.