آیا امکان اعتراض به رای در این مرحله پس از صدور حکم جلب و غیابی بودن پرونده وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۴ #42098266

سلام
برادرم پیش شخصی چک برگشتی داشت که به صورت اقساط و توافقی پرداخت میکرد . شاکی بدون اطلاع روی چک برادرم اقدام کرده و الان حکم جلب ایشان رو گرفته آیا امکان اعتراض به رای در این مرحله پس از صدور حکم جلب و غیابی بودن پروتده وجود دارد ؟ و اینکه برای اعتراض نیاز به ضامن هست به دلیل حکم جلب ؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله ،در صورتیکه رای صادره غیابی بوده است میتوانید اقدام به اعتراض و همچنین واخواهی نمایید.

سلام
چنانچه رای غیابی بوده باشد امکان اعتراض و واخواهی نسبت به رای را دارید و دستور معرفی ضامن نیز حسب تصمیم قضایی با توجه به عدم حضور فرد در جلسات رسیدگی صادر شده است

باسلام. بله می توانید اعتراض کنید و در صورتی که قرار تامین توسط دادگاه صادر شده باشد نیاز به ضامن است.