آیا با وکالت تام اخذ گذرنامه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۱۶۷ #42079197

سلام. من به شخصی از اقوام در ایران وکالت تام محضری داده ام. گذرنامه ی فعلی من در حال منقضی شدن است و هزینه ی تمدید پاسپورت در سفارت ایران بسیار بالاست. آیا آن شخص در ایران میتواند بدون حضور خودم به اداره ی گذرنامه مراجعه کند و کارهای مربوط به دریافت گذرنامه‌ام را به انجام برساند؟! البته بنده متاهل هستم، آیا شوهرم بدون حضور من قادر به تمدید پاسپورتم در ایران می‌باشد؟ پیشاپیش از اینکه وقت می گذارید و پاسخ می دهید سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باداشتن اختیار اخذ گذرنامه بله میشه

با داشتن اختیارات لازم ممکن است

بله چنین امری ممکن خواهد بود .

با سلام
برای شوهرتون بله امکان پذیر هست با وکالت دریافت کند اما برای خودتان برای تمدید باید اجازه خروج از کشور نیز داشته باشید