هبه نامه بخشش مهریه عادی و به صورت تایپی چقدر اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۲ #42078259

شوهرم هبه نامه عادی تایپ شده بدون تاریخ و بدون شاهد با امضایی که مال من نیست و اثر انگشت تهییه کرده در دادگاه انکار کردم درخواست کارشناسی دادم و اثر انگشت و امضا برای کارشناسی زذم چقدر طول میکشه ثابت شود اگر جعلش ثابت شود چحکمی و اگر ثابت نشود باز این هبه نامه عادی اعتبار دارد ؟چکار کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر جعل ثابت شود هبه نامه اعتباری ندارد و شما میتوانید بدلیل جعل و استفاده از سند مجعول از ایشان شکایت کیفری نمایید و برای ایشان مجازات بهمراه دارد ، اگر جعل اثبات نشود و اصالت امضا و اثر انگشت تایید شود راهکارهایی برای رد هیه نامه وجود دارد .

سلام
باز این هبه نامه عادی اعتبار دارد ؟ خیر اعتبار ندارد و جعلش ثابت می شود
اگر سندی (نوشته ای) بین زوجین رد و بدل شود مبنی بر این که با توافق مهریه مندرج در عقدنامه را کم یا زیاد کرده اند حسب نظریه شورای نگهبان این افزایش یا کاهش مهریه غیر شرعی محسوب می شود و بلا اثر است

طبق ماده ۵۳۶ قانون مجازات اسلامی اگر فردی در اسناد و نوشته‌های غیررسمی جعل کند و با آگاهی از جعلی بودن، آن‌ها را مورد استفاده قرار دهد به حبس از ۶ ماه تا دو سال و به پرداخت جزای نقدی تا ۱۲ میلیون ریال محکوم خواهد شد.