طلب خود را چطور وصول کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۸ #42060480

با سلام
پس از فروش محصول به یک مشتری، بخشی از وجه توسط ایشان پرداخت نشده و در حال حاضر فرد مورد نظر پاسخگو نیست. تنها مدرکی که دارم اسمس فرد هست که عنوان کرده: "من ۱۵ میلیون طلب شما رو پرداخت میکنم، فرار که نکردم".
فاکتور فروش هم ندارم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر به خوانده دسترسی دارید دادخواست مطالبه وجه دهید . پیام تلفنی و رسید واریزی اولیه هم اماره محسوب می شود و می توانید اقامه دعوی کنید . توجه کنید همیشه دلیل و مستندات کافی از طرف مقابلتان جهت داد و ستد داشته باشین تا در رویه دادگاه و اثبات آن دچار مشکل نشوید.

سلام
میتوانید با ارایه دادخواست مطالبه وجه به استناد همان رسید دستی از طرفتان مبلغ طلب را دریافت نمایید اما منوط به اینکه به خوانده دسترسی داشته باشید

چه چیزی فروختید چطور تحویل دادید رسید ازش گرفتین یا با پست یا امثال اون فرستادین پیامک هم یک اماره قانونی هستش نسبت به بدهکار بودن
استعلام شماره حساب که بهتون پول داده شاهد هم داشته باشید خوبه

با وجود شاهد به همراه پیام دریافتی دادخواست تقدیم نمایید

باسلام
با استناد به پیامک ارسالی و نیز داشتن شهود یا هر مدرکی دیگر از طریق دادگاه اقامه دعوی نمایید